


Imorgon fyller min äääälskling år och då ska jag skämma bort han så mycket jag kan ;) Har redan börjat förbereda smörgåstårtan som blir godast om den får ligga och götta till sig en dag i kylskåpet med aluminiumfolie på (det pinnarna är till för) innan ätdags, mums. Sen innan servering gör man det roligaste... Pyntar den :D
RECEPT
Vi tycker smörgåstårtor blir godast på hönökakor och de blir så fina om det kan vara runda.
Fyllning 1
Smörar brödet med riktigt smör
Tonfiskblandning (tonfisk, purjolök, rödlök, creme fraishe, majs, salt och citronpeppar)
Ett lager med gröna blad, mer majs och finhackad tomat
Fyllning 2
Smörar brödet med riktigt smör
Smörar ett lager med bara leverpastej
Leverpastejblandning (leverpastej, gräddfil, hackad smörgåsgurka, salt och citronpeppar)
Topping
- Bonjour
Imorgon ska jag dekorera den med mer Bonjour eller Cremé fraishe och gräddblandning och trevliga pålägg som rökt skinka, ost, valnötter, gurka, tomat osv.. Yey :)
Kommentera